Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Zonder aanmaning brieven of wat dan ook krijg ik dat, dus ik vind dit echt niet normaal, want dat is niet de normale gang van zaken.

Aanmaning Brieven
Misschien helpt het je om te weten dat ze momenteel enorm veel mensen aan het aanmanen zijn, er zijn meer mensen die al hadden opgezegd en zelfs die hebben nu een aanmaning gehad. Overigens is er met Herbalife niets mis, alleen hun werkwijze spreekt niet iedereen aan. Ook ik heb vandaag een aanmaning ontvangen van 188 euro van Intrum Justitia. Ook zijn er mensen die zich hadden uitgeschreven en ondanks dat nu evengoed een incasso ontvangen. Gelukkig heb ik alles nog van het lvow ook de brieven die ik verstuurd heb dus naar mijn mening kunnen ze me dan niets maken. Zodra ik weet waar wel thuiswerkers worden gevraagt stuur ik wel ff een ractie. Vanmorgen kreeg mijn vrouw een ongetekende aanmaning van de u niet onbekende Intrum Justitia over LVOW. Telenet stelt dat de inning van de facturen met domiciliŽring vier dagen na de levering van de brieven aan de firma die de brieven verstuurt gebeurt.

Bij het versturen van een aanmaning kunnen extra aanmaningskosten gerekend worden. Zij brengen de kosten vrijwel altijd terug tot de regels van Voorwerk II. Cappellen, alle bynnen der selver onser stat van Bruessel. Telenet is zich van het probleem bewust en vermeldt dat zij principiŽel altijd bereid zouden moeten zijn om dit probleem op te nemen en af te handelen voor de toekomstige klant. Maar als je aan me denkt, zul je me zien, heel even, in de verte. Doorverbinden met verantwoordelijken is nooit mogelijk. Men zou hier in het verleden teveel problemen mee ondervonden hebben en wil voorkomen dat dit soort zaken Telenet en de klant blijven achtervolgen.

Post gezonden op naam van verantwoordelijken wordt niet beantwoord. Ga eens bij een fabriek langs om te vragen of zij geen thuiswerk hebben, zoals Philips. Het hangt een beetje af van je voorkeur en waar je wel en niet voor openstaat. Heb vandaag ook bericht gehad van dat Incassobureau. Sommige Telenet-klanten, vroegen zich af wat nu juist de kostprijs voor een verhuis is. En dat was ook zo, want na juni werdt het niet meer afgeschreven.

Het is overduidelijk dat er hier dingen niet kloppen, er zijn mensen die meer dan vier jaar niets van dit bedrijf gehoord hebben en nu zomaar uit het niets een incasso krijgen. Het blijkt dat zij zich vorig jaar ook heeft opgegeven bij LVOW. Let op! De meeste deurwaarders houden er een incasso-afdeling op na. Overigens worden bij hen geen inschrijfgelden gevraagd.