Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Wij hanteren daarbij strikte gedragscodes voor onze incassodiensten.

Incasso Bedrijven
Temeer omdat ze erg slordig zijn in het opstellen van hun brief de betalingen zijn bijgewerkt tot en met 18-04-200. Download brochureDe brochure over de diensten van Alec Burlington en artikelen over credit management kunt u hier downloaden. Het bedrijf beschikt over uw NAW-gegevens, uw vaste telefoonnummer en uw rekeningnummer en heeft gecontroleerd of de NAW-gegevens juist zijn. Voor hun zijn deze tijden kassa natuurlijk, door de wantoestanden bij de belastingdienst en de zorgverzekeraars. Hij is dan ook aan vele wettelijke regels gebonden. Bellen naar ze heeft geen zin; en twee wachten op ze om gebeld te worden, wat ik nu maar doe, dat leverd mij de nodige spanningen op. Daarbij leg natuurlijk ook uit dat je vele malen gebeld hebt en daar erg veel geld aan kwijt bent teneinde de zaak door te nemen vůůr dat er problemen zouden komen.

Ik vind de optie om het in het parlement aan de kaak te stellen, nog niet eens zo gek bedacht. Dit honorarium is een percentage van het bruto jaarsalaris. Dan moet je jou nieuwe adres bekent maken zodat zij jou en retourpakketje kunnen sturen. Adviezen zoals het gewoon rechtstreeks aan de schuldeiser betalen terwijl deze de vordering uit handen heeft gegeven is geen advies of anders omschreven, het slaat gewoon nergens op en brengt mensen in problemen.

Ik raad iedereen aan om je verhuisbericht aangetekend te versturen. Het bedrijf is verplicht deze telefonisch afgegeven machtiging schriftelijk te bevestigen. Zij brengen de kosten vrijwel altijd terug tot de regels van Voorwerk II. Het stomme is, afgelopen maandag belde ik ook, krijg ik eerst een meisje aan de lijn die me naar het mijn naam en refentie en telefoon vraagt; Later op de dag hetzelfde, maar dan door een jongen. En als dat wettelijk niet mogelijk is, dan moeten er op zijn minst kamervragen over komen. Hierdoor wordt onnodig risico gelopen op debiteuren en worden kansen tot verbetering van de cash flow te weinig benut. Dan kun je aan een rechter uitleggen dat je het boxje al die tijd hebt bewaard en geen bericht met retourpakketje hebt ontvangen. Betaal dan maar die claim bij gebrek aan bewijs, dat scheelt je in elk geval een financiŽle buikpijn van je welste.