Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Vul dan het onderstaande invulformulier in

incasso advocaat
Voor particulieren of ondernemers te het midden- en kleinbedrijf is het inschakelen van een pleitbezorger of het in afdeling nemen van een bedrijfsjurist vaak een prijzige aangelegenheid. Gedurende inhoudelijke drukken zijdens de schuldenaar baten de vordering plus de verzwaren nauwkeurig onderzoeken te wordt op juridische validiteit, voordat (verdere) rechtsmaatregelen, zoals embargo en dagvaarding, te treffen. Beter dan een notaris, diegene veelal voor twee partijen werkzaam is, is het pleiter indien belangenbehartiger constant partijdig. Vrouwe Justitia draagt erbij zuivere, bijgevolg onbetwiste, innen geen symbolische blinddoek voor rechtsvinding, beter dan erbij zaken op tegenspraak met het debiteur. U bent noch erkend wegens dit onderdeel te bekijken. Weliswaar moet u zowel in zulk situaties noch te snel een preferentie maken voor een advocaat. Een client van zijn kantoorgebouw kan erbij rekenen dat met het client aan Mr Vreeswijk toevertrouwde zaken met de uiterste zorg wordt behandeld. Problemen kunnen te een klein schuilhoekje zitten. Heeft u indien huurder of verhuurder een probleem op het domein van het huurrecht?

Klok ons secretariaat voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Juridische problemen zijn vaak kostbaar. De belangrijkste aankondigen overheen collectieve ontslagen en verhoging van faillissementen zijn alhoewel onze regio binnengerold. Heeft u voorts nog opmerkingen, suggesties of aanvullingen op voorgaande vragen?

Een pleitbezorger inschakelen lijkt beter, maar een pleiter is duur, toch? Wanneer u een verdediger nodig hebt is het van aandacht de juiste te kiezen. U heeft ongetwijfeld waargenomen dat wij magere economische tijden tegen gaan. U kunt zowel onderstaand invulformulier invullen. Want enig samen met u aankomen wij het lieve resultaat! Weigert uw huurder de huur te afdragen of zorgt dit voor ernstige overlast?