Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Verwacht wordt dat de opleiding ongeveer 20 dagdelen zal duren, waarvan de helft is gereserveerd voor juridische onderwerpen.

Opleiding Schuldhulpverlening
Daarom zal ik misschien wat minder logjes schrijven, maar dit gaat even voor. Ik heb een antal dingen weggehaald zoals het stukje dat ik beschik over alle de door hun aangegeven competenties. De voorkeur gaat uit naar experimenten in drie verschillende arrondissementen, waarschijnlijk Arnhem, Amsterdam en Breda. Deze procesmatige begeleiding aan de cliŽnt geeft inzicht waar-door de cliŽnt weer grip krijgt op zijn uitgavenpatroon. Je werkt meestal vanuit een instelling op het gebied van gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening. Levensgevaarlijk, maar ik deed dat toen nog fluitend. De meeste winkeliers komen niet verder dan dit soort dingen. Nu ik er nog eens naar gekeken heb, hoop ik dat je niet het idee hebt dat ik jouw brief naar de prullenbak verwijs. Deze afwijzingsgronden zijn echter voor verschillende interpretaties vatbaar.

Inmiddels is daarover al meer duidelijkheid ontstaan. Zwemmen ging ook al bijna niet wegens de enorme harde golfslag. Het maakte niet veel uit, er is altijd zoveel te zien. Gemeenschappelijke Kredietbank Assen, en de heer Wetzels. Op de valreep van de vakantie nog een dagje met schitterend weer, dus daar moest ik nog even van profiteren natuurlijk. Ik wens jullie allemaal een fijne week en vrijdag om 13. Maar in Oostvoorne liep dit vrolijke zootje rond, die wel even wilden poseren voor me.

Bij gebrek aan een haven arriveerde de Goedheiligman in een . De volgende weken ga ik hard studeren voor mijn examen op 17 november a. De leden wilden weten hoe dit bedrag tot stand was gekomen en of het wel voldoende was om de te verwachten werkdruk op te vangen. Het amendement van de heer Van Dijke werd op 24 maart eveneens met algemene stemmen aanvaard. Wel is deelname goed voor 6 punten in het puntensysteem van de Nederlandse Orde van Advocaten. Het ver-hogen van de zelfredzaamheid van de cliŽnt is de doelstelling. Overigens blijft de daadwerkelijke benoeming van de bewindvoerder een zaak van de rechtbank. Dus dan zou het gauw gedaan zijn met die mooie plant.