Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Van zakgeld tot bijbaantjes, van geld uitgeven tot beleggen.

Zelf Je Schulden Regelen
Bij een persoonlijke lening spreek je van tevoren af hoeveel geld je leent. Iemand leent te veel geld, woont te duur of kan niet met geld omgaan. Met een test omzelf te kijken of u financiŽel in de problemen zit. Uitleg van de belastingdienst over bijdrages van de overheid in de kosten van zorg, huur en kinderopvang. Maak zo een plan hoe je ervoor kan zorgen dat je veel minder uitgeeft dan je krijgt. IndonesiŽ heeft daarmee de grootste buitenlandse schuld ter wereld.

Over de fiscale voordelen van het opnemen van een goed doel in je testament. Prins Willem-Alexander ziet prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven als zijn 'tweede ouders'. Doe het een tijdje zuinig aan of zorg voor meer geld. Juridisch woordenboek EngelsEen Amerikaans juridisch woordenboek. Er zijn verschillende oorzaken en oplossingen voor schulden. Wanneer u gaat trouwen of samenwonen, kunt u met twee inkomens meer geld lenen dan alleen. Bijeenkomst van de werkgroep sociaal en europees recht.

Informatie over schuldhulp, het voorkomen van schulden en het oplossen van schuldproblemen. Een stichting wordt meestal gebruikt bij een ideŽel of sociaal doel. In ergere gevallen kan er een deurwaarder bij je langs komen of wordt er beslag gelegd op je salaris. Voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar toegankelijke informatie over geldzaken.

In dat soort gevallen is het mogelijk om de lening direct na je eerst studiejaar al in een gift te laten omzetten. Vereniging van instellingen die actief zijn op het gebied van financiŽle hulpverlening in de vorm van kredieten, schuldregeling en budgetbeheer. Voor sommige mensen zijn schulden echt een probleem. Als u een vergelijking wil maken tussen producten van bijna alle banken en verzekeraars in Nederland, uitgebreide informatie wilt over financiŽle producten, en meer. Organisatie die hulp biedt aan mensen met problematische schulden en onbetaalbare leningen.