Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Tevens geeft Randstad Incassoburo op haar aanschrijvingen en sommaties aan dat de wanbetaler bij het uitblijven van betaling aldaar wordt geregistreerd.

Incassoburo
Tevens geeft Randstad Incassoburo op haar aanschrijvingen en sommaties aan dat de wanbetaler bij het uitblijven van betaling aldaar wordt geregistreerd. Dat ze me van valsheid in geschrifte beschulidgen etc vind ik wel erg ver gaan. Net als U stellen wij namelijk ook prijs op de goede naam die wij hebben opgebouwd. Naar onze mening is dat het omlaag brengen van de schuld die Uw klanten bij U hebben, om uiteindelijk te komen tot een zo optimaal mogelijke situatie. Dat zij geen goede administratie kunnen houden wordt ik nu de dupe van. Neem daarom een wijs besluit en kijk vandaag nog uw boekhouding door, om te zien welke facturen in aanmerking komen voor een opdracht. Als wij uw vordering niet binnenkrijgen, betaalt u ook niets. Door deze garantie kunt u er zeker van zijn dat er ons alles aan gelegen is om uw dubieuze debiteuren op een snelle en efficiŽnte werkwijze tot betaling aan te zetten.

We zijn namelijk een incassobureau dat werkt met het no cure, no pay systeem. Misschien wel zo klein dat u denkt, als ik dit via een incassobureau laat innen, kost het meer dan dat het opbrengt. Ik vind dit een uitermate bijzondere vorm van klantenbinding. Wat moet ik hiermee? Ze willen hun geld en ik wil niet betalen zeker niet voor niet verleende diensten. Doorlopend jaarcontract???? Overlappend jaarcontract was een betere naam geweest. Download brochureDe brochure over de diensten van Alec Burlington en artikelen over credit management kunt u hier downloaden. Ik wil hoe dan ook weg bij Eneco en overstappen naar een andere energie leverancier.

Gegegevens zijn niet of nauwelijks op te vragen, omdat alle klantnummers en gegevens door ekaar heen zijn geraakt. Helaas niets is minder waar, het wordt met de dag minder!. Indien uw leverancier ondanks alles moeilijk doet stap dan met uw stukken en bewijzen naar de rechtswinkel. Ik had twee domeinen bij hun draaien en deze zijn er ondanks mijn herhaaldelijke opzeggingen nog steeds. Om dit te bereiken zal elke situatie apart moeten worden bekeken, geen bedrijf is immers gelijk.