Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Op die manier zouden er dus enkele dagen zijn om de brief via de post te bezorgen.

Aanmaning Brief
Bij het versturen van een aanmaning kunnen extra aanmaningskosten gerekend worden. En mails van vorig jaar heb ik ook echt niet meer in mn weblog staan. Ook ik heb vandaag een aanmaning ontvangen van 188 euro van Intrum Justitia. Dat is altijd een goed idee, die programma's krijgen al jaren klachten over deze bedrijven binnen maar tot nu toe was het denk ik net iets te summier om er aandacht aan te besteden. Zonder aanmaning brieven of wat dan ook krijg ik dat, dus ik vind dit echt niet normaal, want dat is niet de normale gang van zaken. Er rees enige onduidelijkheid over de mogelijkheid om twee modems op één kabel coax aan te sluiten. Indien u hier uw schriftelijke aanmaning laat opstellen, dan zal deze aanmaning in beginsel aan de procedurele, formele en eventueel wettelijke vereisten voldoen en derhalve rechtsgeldig zijn. Kheb een brief naar die intrium Justitia geschreven met uitleg en hoop dat ze het begrijpen, maar ik ben er bang voor.

Gelukkig voor mij heb ik deze brief bewaard en heb hem netjes binnen de opzegtermijn opgezegd. Zolang er niemand aangifte doet zal er ook weinig kunnen worden gedaan. Ik schoot vorige week vrijdag ook volledig in de stress door een brief van Intrium Justitia dat ik rekeningen niet zou betaald hebben van L. Het is overduidelijk dat er hier dingen niet kloppen, er zijn mensen die meer dan vier jaar niets van dit bedrijf gehoord hebben en nu zomaar uit het niets een incasso krijgen. Vanmorgen kreeg mijn vrouw een ongetekende aanmaning van de u niet onbekende Intrum Justitia over LVOW. Er zijn momenteel 4 gebruikers en 56 gasten online. Vorige week schrok ik me de stuipen dat ik een brief van Justitia kreeg met dat ik van april tot juni rekeningen niet had betaald.

Op die manier zouden er dus enkele dagen zijn om de brief via de post te bezorgen. Een oude kennis van mij testte thuis bepaalde elektrische plugjes of ze het deden. Dat haalt niets uit, een aangetekende brief naar Justitia, dat heb ik ook gedaan, maar als je niets kan bewijzen moet je het gewoon betalen. Ik ben gelijk wezen kijken en heb net een thuiswerkcentrale aan de telefoon gehad dat is thuiswerkcentrale S. Heb u al een brief van een incassobureau met kosten erbij, reken dan uit hoeveel u volgens de staffel zou moeten betalen. Gelukkig heb ik alles nog van het lvow ook de brieven die ik verstuurd heb dus naar mijn mening kunnen ze me dan niets maken. Mijn dochter heeft vandaag ook een brief van Intrum Justitia ontvangen.