Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur.

Voorbeeld Incasso
Deze nieuwe categorie genaamd werkzaamheden, bevat voorbeeld brieven die tonen hoe u schriftelijk bezwaar kunt maken tegen werkzaamheden die u heeft laten uitvoeren. Deze categorie is nu wel redelijk gevuld dus de volgende update zal in een andere categorie zijn. Deze nieuwe categorie heet bezwaren of klachten en bevat momenteel 3 voorbeeld brieven over diverse onderwerpen. Voor rapporten over Nederlandse bedrijven bieden wij u twee variaties.

Er zijn onder de categorie huur ook weer 5 voorbeeldbrieven bijgekomen. De weblog moet natuurlijk ook nog aangepast worden, dit hoop ik in de loop van deze week te kunnen doen. Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur. De eerste was dat we in de internet top 100 staan, op de 59ste plaats met mijnbrieven. Deze categorie bevat 5 brieven waarin bezwaar gemaakt wordt tegen extra incassokosten die in rekening zijn gebracht. Maar waar moet u nu op letten bij het snel afsluiten van een krediet. Nieuwe categorie Er is een nieuwe categorie bijgekomen, namelijk incasso.

Leuke ontdekkingen Ik deed vandaag twee leuke ontdekkingen. Om met spoed geld te lenen kunt u bijna overal terecht. We zullen op dit subdomein ook informatie toe gaan voegen over diverse onderwerpen op het gebied van leningen en andere financiele onderwerpen. Weblog is ook in het nieuw Vandaag heeft de weblog ook een nieuw uiterlijk gekregen. Vervolgens wordt er rekening gehouden met uw burgelijke staat en uw leeftijd. Over bedrijven buiten Nederland verstrekken wij altijd een uitgebreid rapport.

Nieuwe categorie Er is wederom een categorie bijgekomen. Sinds kort sponsoren wij een Barendrechts zaalvoetbalteam. Te weten het standaardrapport en het uitgebreide rapport. Er zijn vier nieuwe brieven bijgekomen onder de categorie werkzaamheden. Vooralsnog bevat deze categorie slechts drie brieven, maar dit zullen er spoedig meer worden.