Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Ondersteuning, vervanging, managen, of het aanbieden van workshops

incasso medewerker
De tweede van het aardigheid een betrekking op te zeggen is nou weleens de voorpret, het bedelen van alle reacties, de hartelijke pogingen van superieuren om je binnenboord te houden, de plotselinge aandachtigheid van seniors diegene je voorheen nooit hebben zien staan. Voorbereidende administratieve werkzaamheden ter steun van de incassomedewerkers. Functie-inhoud indien medior medewerker gerechtelijke innen maak jij onderdeel uit van het team Gerechtelijke Incasso. Ernaast zijn wij vaste vrouwen voor advocaten, notarissen, andere gerechtsdeurwaarders en incassobureaus. Overswitchen van de C zoals de G en terug gaat alhoewel een stuk beter!! Flanderijn Trainingen is een dynamische departement waar de ontwikkeling en expansie van mensen hoofd- staat.

In deze provincie hebben wij momenteel geen vacatures. Ernaast moeten jou een dienstverlenende instelling hebben, beslissen overheen goede contactuele vaardigheden en moet jouw nauwkeurig en zorgvuldig kunnen werken. Indien jouw geen account hebt en naamloos wilt blijven kunnen wij schrede vacatures aanprijzen nadat je ten minste op 1 vacature gesolliciteerd hebt. Voortzetting van hun welslagen is ondergeschikt van het aandoen van de juiste mensen. Maar het is zowel de tijdstip wegens na te bedenken overheen de volgende stappen in je carrière. Teruggave van abonnements bankbiljet is niet mogelijk. Je bent te staat om binnenshuis een teamverband zelfstandig te werken. Wegens voor het voorgaande activiteit te afkeuring te komen, wordt de volgende behoeven gesteld: - Afgeronde MBO administratief / juridische assistentie of gelijkwaardige vorming en werkervaring - erbij voorliefde belevenis indien incassomedewerker of indien debiteurenbeheerder - Stressbestendig, accuraat, doelgericht en representatief - Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden - overzichtelijk kunnen werken - Positieve en hands on tijdgeest denken jij aan het geschetste profiel te voldoen?

Voor mensen met een wisselvallig werkrooster hebben wij een buitenbeentje regeling. Kun je zowel aantrekkelijk zelfstandig indien in teamverband werken, ben je communicatief sterk en beschik je overheen incasseringsvermogen en kun je werken met targets? In deze update zit zowel de mogelijkheid om elektronische bankafschriften te importeren. Het administratief afdoen van WS procedure, indiensttreding instroom, doorstroom plus uitstroom, verwerking mutaties, contracten maken etc. Algemene administratieve ondersteuning, correspondentie, verwerking ziekteverzuim, archivering. Voor onze relaties gelden Flanderijn indien een betrouwbare partner.