Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Lees de aanwijzingen op het scherm en vul uw gegevens in.

Op Rekening
Lees de aanwijzingen op het scherm en vul uw gegevens in. We accepteren bankoverschrijving als vooruitbetaling. Kan ik mijn bestelling direct bij jullie afhalen?In onze bureaus beschikken we slechts over enkele exemplaren en onze opslagplaats wordt door een extern logistiek bedrijf beheerd. En dat is een stuk eenvoudiger voor de administratie.

Zwitserse Franken zijn van toepassing op Zwitserland. De beste wijze van bestellen is ons bestelsysteem te gebruiken. Het kan enige tijd duren voordat uw opheffing verwerkt is. Reizigers hoeven niets voor te schieten of te declareren. Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen en zien uw bestellingen graag tegemoet. Wij verwerken uw order zodra wij uw cheque hebben ontvangen.

Levering vindt altijd op vrijdag plaats, u heeft het dan enkele dagen later in huis. Indien we de pariteit echter bestuderen aan de hand van etniciteit met oorspronkelijke nationaliteit als indicator, blijkt dat Turkse en Marokkaanse moeders gemiddeld een nog hogere pariteit hebben zie volgende figuur. Er zijn 2 mogelijkheden als u een rekening aan Mijn Postbank. Deze weblog is aangedreven door het Yellow Duck Framework. Dit is de wereld op zijn kop als je het mij vraagt en zal waarschijnlijk een averechts effect hebben. Wij verwerken uw order zodra wij uw overschrijving hebben ontvangen. In aanvulling op iedere bestelling berekenen wij u verzendkosten.

Het factuurtotaal is de nettoprijs zonder enkele korting. Wij accepteren geen postzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Laat me één dag op deze computer ingelogd blijven, tenzij ik uitlog. Uw aanvraag wordt gecontroleerd door Postbank en binnen 5 werkdagen verwerkt. Voor vaste klanten blijft het nog wel mogelijk om op rekning te betalen binnen 14 dagen. Bij pariteit 1 en volgende zijn er echter relatief meer Turkse moeders dan Belgische. Hoe voeg ik een rekening van een ander toe aan Mijn Postbank. In een vergelijking van de pariteit naar huidige nationaliteit en naar etniciteit oorspronkelijke nationaliteit, blijkt etniciteit voor Turkse en Marokkaanse vrouwen nog bepalend te zijn voor het aantal kinderen dat ze krijgen.