Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

LGA-interim heeft indien passie mensen en bedrijfsdoelstellingen te verbinden

incasso bureaus
Uw debiteuren kunnen op verschillende omgangsvormen worden benaderd. De betalingsoplossing kan verschillende vormen aannemen: van een directe afdoening tot aan het beslissen en vastleggen van een betalingsregeling. Wij zijn gestructureerd op langdurige samenwerkingsrelaties, waarbij we bevlogen zijn om het lieve resultaat te bedelen en vooral voor u te permitteren werken. LGA-interm is een zelfstandige dienstverlener, diegene rechtstreeks of via gerenommeerde bureaus opdrachten uitvoert. Wij leveren maatwerk en dat houdt in dat wij samen met u loeren zoals de lieve methode wegens uw vordering te incasseren, zonder zakenrelaties op het spel te zetten.

Natuurlijk is het niet de beduidenis dat je schulden maakt, maar soms kun je niet anders. Wanneer kan er een incassobureau worden ingeschakeld? Komt er geen reactie dan kan er een dwingender akte uitgaan of er kan gebeld worden met uw debiteur om de reden van non-betaling te inhalen en/of te sommeren. Het dienstenpakket van Classic bestaat o.a. Makelaardij, verkoop/aankoop/ verhuur woonhuis of bedrijfsruimte, verzorgen van hypotheken plus verzekeringen, het aanbieden van geldelijk en juridisch advies.

Gister pleitte de organisatie Sociaal Raadslieden voor wettelijke regels wegens mensen te afdekken diegene met incasso- bureaus worden gemaand. Misschien stom, maar ik ging ervan uit dat het betaalde actief erbij mijn verzekeraar terecht zullen komen. Heb nogmaals mijn stoute schoenen aangetrokken (wss een belgische uitrdrukking) plus aansluiting opgenomen met de betreffende firma. Wegens zichzelf te kunnen weren tegen instortende verkopen of leegrakende orderboeken heeft de tweede van de mkb'ers strenge kostenbesparende maatregelen genomen. Risico van verkeerd rekening nummer invullen.