Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Incassokosten vaak te hoog De bedragen van te laat betaalde rekeningen worden door incassobureaus soms met tien vermenigvuldigd.

Incassobureaus
Gespecialiseerd in het aankopen van dossiers of het incasseren van dossiers in naam van derden. Incasso van vordering, op basis van no cure no pay, wij incasseren al uw vorderingen, ruime ervaring in alle sectoren. Zij zijn een jonge onderneming met goed opgeleid personeel en professionals bij diverse klanten. Incassobureau, met veel voorbeelden van incasso brieven online. Een internationaal werkend incassobureau werkzaam op zowel de b2b als de particuliere markt. De kosten die boven op de originele rekening komen, hoeven volgens deskundigen niet te worden betaald.

Op iLocal vindt u alle bedrijven, producten en diensten. Het incasseren van gelden ten behoeve van derden, het verstrekken van juridische adviezen en debiteurenbeheer. Creditmanagement Groep levert diensten aan op het gebied van incasso, creditmanagement, software en franchise. Delphi Incasso en Juridisch advies is gespecialiseerd in incassozaken en juridis .

Anthos staat voor kwaliteit, juistheid, volledigheid, resultaat en klantbehoud. Informatie- en incassobureau, ook voor assurantien. Ondernemers zijn meer ge´nteresseerd in de behaalde dan de betaalde omzet. Over het bedrijf, de diensten, de kosten en de voorwaarden.

Bemiddeling en adviesbureau gespecialiseerd in incasso. Tele-Aktiveren is debiteuren telefonisch benaderen terzake van vervallen facturen, factoringen, debiteurenbeheer, credietverzekering en incasso. In een gedragscode zijn regels opgenomen die gelden voor de verwerking van persoonsgegevens binnen een bepaalde sector.