Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

In dit vacature archief treft u vacatures aan, waarop u niet meer kunt solliciteren.

Vacature Schuldhulpverlening
In dit vacature archief treft u vacatures aan, waarop u niet meer kunt solliciteren. Ze maken gebruik van de goedkope benenwagen of het dure openbaar vervoer. Om die activiteiten te kunnen organiseren zijn veel vrijwilligers nodig. Het gaat om een groep van maximaal 10 personen, het aantal lessen varieert per cursus.

Vrouwen uit Costa Rica, Marokko, Turkije, Ghana en India kunnen vaak niet fietsen. Om hierin verandering te brengen heeft Portes Noord West fietsles voor vrouwen in het aanbod. Bij regen worden eenvoudige verkeerssituaties uit een theorieboek besproken. Onder Nieuwsarchief kunt u de zowel de persberichten als de oude nieuwsberichten van de Dienst Werk en Inkomen vinden. Samen met de professionals van Portes zorgen zij ervoor dat het activiteitenaanbod zo groot en divers mogelijk blijft.

De praktijklessen worden gegeven op de binnenplaats. Het geeft alleen een overzicht van de diverse functies binnen de gemeente Groningen. Het vrouwenteam van Portes organiseert activiteiten speciaal voor vrouwen. Als afsluiting van de cursus gaat de groep een rondrit maken door de stad met de wijkagenten.

Twee keer per jaar wordt een cursus georganiseerd voor vrijwilligers. In Nederland is het gebruikelijk dat je als kind leert fietsen.