Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Ik kan me eigen wel slaan dat ik die briefniet meer heb.

Incasso Brief
De grote bulk van kleinere incassobureaus is geen lid van de NVI. Hij is dan ook aan vele wettelijke regels gebonden. Maar incassobureaus trekken dat bedrag eerst af van de incassokosten. Pas als die betaald zijn, trekken ze verdere betalingen af van de hoofdsom. Maar wat brengt deze service voor u op? Deze service heeft voor u als voordeel dat betalingsduur van uw facturen zullen dalen, uw relatie met de debiteur wordt behouden en uw rendement verbeterd, omdat uw incassotraject verkort.

Deze mensen betalen allemaal vreselijk veel werk en komen niet van het bedrijf af en trek je je machtiging in dan heb je gelijk het incasso bureau op de stoep. Nu moeten we het toch betalen, kweet geen andere oplossing. Wanneer u een bedrag betaalt aan het incassobureau dan gaat u er van uit dat dat bedrag afgaat van de hoofdsom. Dat had ik ook geregeld, en nu moet ik dus die maanden dat ik het teruggestort had betalen met een boete er bovenop. Een incassobureau werkt in opdracht van een opdrachtgever. Moet ik wel bij zeggen dat voor mij, multikabel nog nooit voor problemen heeft gezorgd. Kantonrechters ergeren zich groen en geel aan de veel te hoge kosten die incassobureaus in rekening brengen. Wat mij wel steekt is, dat de criminelen nog vrij rond lopen en het slachtoffer er dik voor gestraft wordt.

Wacht niet te lang met het vragen van juridische hulp. Stel het bedrijf in gebreke omdat ze een wanpresatie verrichten. Alvast heel erg bedankt van vele mensen die nu in de problemen zitten. Vervolgens wordt er rekening gehouden met uw burgelijke staat en uw leeftijd.

Dit soort eigenschappen en vaardigheden zou ik beter proberen te onderbouwen. Kun je daar niet op terugvallen dan kun je bellen naar een juridische telefoondienst, die zijn via internet wel te vinden, of informeren via bijvoorbeeld bureau voor rechtshulp. Dankjewel voor je tip, dat zal zeker voor anderen een aanrader zijn. Goede snelheid daar betaal ik dan voor, geen problemen met rekeningen etc. Genoemde straat is gelegen op het industrieterrein Kanaaldijk-West. Bewaar altijd een kopie van brieven die u schrijft. Dat heb ik pertinent geweigerd en het resultaat was een dagvaarding die ik netjes naast mij heb neer gelegd. Maar daarna bleven ze gewoon van mn rekening afhalen. Het verschilt natuurlijk per geval, maar het blijft in de grote lijnen hetzelfde.