Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Hiervoor hoeft u niet elke keer apart opdracht te geven.

Rekening Niet Betalen
Dit kan en mag niet volgens de wet van de vrije energiemarkt. Reageer altijd op een incassobureau of deurwaarder. Je hoeft dan niet met veel contant geld over straat. Ik betaal liever 0,10 per minuut dan al die ellende die een Oxxio oplevert.

Wacht niet te lang met het vragen van juridische hulp. Belangrijk! Vermeld altijd het ordernummer bij uw overschrijving. In sommige gevallen kunt u aan de deur met uw pinpas of creditcard betalen. Als het even kan, gelijktijdig een verbod voor vage. Alle gemelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Uit uw laatste schrijven zegt u ineens Gas wel bij Oxxio afgenomen te hebben? Terwijl in een ander schrijven u iets anders weergeeft. Let op! De betaling dient binnen 7 werkdagen op onze rekening te zijn bijgeschreven anders zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren. Periodieke overschrijvingen die niet voorkomen op het overzicht dat u van uw oude bank ontvangt, moet u zelf stopzetten en opnieuw regelen met Postbank.

Wij raden u aan om bij betaling uw rekening mee te nemen. Met een groene kaart kunt u een machtiging verlenen. Machtigingen automatische incasso's op uw oude betaalrekening worden rechtstreeks van uw nieuwe rekening afgeschreven. Onlangs hebben wij u geprobeerd telefonisch te benaderen.