Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Een extraneus kan alleen via een eenmalige machtiging betalen.

Eenmalige Incasso
Een extraneus kan alleen via een eenmalige machtiging betalen. Na ontvangst van uw bestelling zullen we deze met de grootste zorg uitvoeren. De bovenste balk geeft aan hoeveel e-Papers u tegoed hebt, indien u eerder heeft gekozen voor bundel van 20 nummers wordt hier het aantal e-Papers getoond dat u nog tegoed heeft. Verder kunt u uw verlanglijstje mailen naar vrienden.

Indien u een afschrift wenst te ontvangen vinkt u het vakje aan, kies Wijzig factuuradres indien u het afschrift op een ander adres wenst te ontvangen. Op zo 'n manier kunnen zij u op een eenvoudige manier blij maken met de juiste artikelen. Postbank taxeert natuurlijk niet zelf, maar heeft een afspraak gemaakt met een partij die door heel Nederland taxaties uitvoert. Een voorbeeld is het bekijken wat u al eerder heeft besteld of het maken van een verlanglijstje. Wat u wel eventueel kunt doen en wat wij op prijs zouden stellen, is alleen de nummers van het bestelnummer vermelden. Kies de knop Koop e-paper om naar de volgende stap te gaan. Taxatheek is verantwoordelijk voor de taxaties en de financiŽle afhandeling daarvan.

Daarbij hebben we een heel goedkoop tarief voor u af kunnen spreken. Het winkelen gaat hier precies hetzelfde als bij 'Winkelen'. Ik heb me bedacht en wil mijn taxatieopdracht terugtrekken. De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van het aantal artikelen dat u bestelt en de grootte van de bestelling. Alle producten die wij hebben kunt u vinden op www. Degene die het collegegeld betaalt, gaat akkoord met de voorwaarden voor deelname. Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, de organiserende Bond van dit EK.