Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Een effectief debiteurenbeheer vergt veel tijd en aandacht.

Debiteurenbeheer
De cursus Medewerker debiteurenbeheer kan zowel volledig als verkort worden gevolgd. Mischien herkent u uw situatie uit een van de beschreven voorbeelden. Debiteurenbeheer in zes stappenHet opzetten van goed debiteurenbeheer in zes stappen. Wat u te wachten staat bij een surseance of faillissement. Debiteurenbeheer krijgt in veel bedrijven niet de aandacht die het verdient. Tien vragen over het risico dat u loopt en de verzekeringen die u hiertegen kunt afsluiten. Na afloop van de cursus Medewerker debiteurenbeheer ben je in staat een verantwoord debiteurenbeheer te voeren. Uw vacatures voor Debiteurenbeheer worden kosteloos doorgeplaatst.

Een effectief debiteurenbeheer vergt veel tijd en aandacht. Maar ook wat u daarna kunt doen als u uw geld nog niet in handen heeft. Alec Burlington wisselt graag met u van gedachten over uw situatie en de rol die wij kunnen spelen bij het optimaliseren van uw debiteurenbeheer en het professionaliseren van uw credit management. Ondernemers zijn meer ge´nteresseerd in de behaalde dan de betaalde omzet.

Vesting Finance kan het debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal. Inkopers halen vaak alles uit de kast om de laagste prijs te bedingen. Toch heeft iedere ondernemer hier op zijn tijd mee te maken. Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden.

Niets zo vervelend dan achter uw geld aan te moeten. Wilt u dat uw klanten sneller betalen? Maak het ze dan zo gemakkelijk mogelijk. Laat u niet overrompelen als ze een van de volgende negen trucs op u loslaten.