Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

De puinhoop is niet het leven, maar het gras dat er groeit.

Schulden Vrij Leven
Waar is dat precies? tussen Zwolle en Meppel of zo? Gelderland grenst echt nergens aan Drenthe. Cirkus of optredens met wilde dieren zou gewoon verboden moeten worden. Aan het begin van de negentiende eeuw was het armoedeprobleem schrikbarend. Deze leuke camping gewoon gevonden met een personenauto zonder omleidingen. En dat kinderen het leuk vinden, die kunnen dat nog niet altijd goed beoordelen, maar de ouders zouden het goed uit kunnen leggen en iets anders leuks met ze kunnen gaan doen. Op de grens van Drenthe, Overijssel en Gelderland moet Drente, Overijssel en Friesland zijn. Sinds de euro erin is gekomen is het veel erger geworden. Als je kijkt wat voor een leefgebied die dieren in de natuur hebben en wat ze voor ruimte hebben in zo'n circus dan is dat toch diep triest.

Hou op met het circus aan te vallen en kom met een oplossing. Wat gaan we doen om 'den toestand der armen en lagere volksklassen te lenigen'? Een oplossing uit 1818 werkte in elk geval niet. Hopelijk hebben we tegen die tijd elders aardige planeetjes gevonden, en als dat zo is zullen onze nakomelingen meewarig lachen om onze zeer beperkte verstandjes. De smog boven Los Angeles is goor en ziekmakend, en als daaraan een einde kan worden gemaakt, dan moeten we dat niet nalaten.

Maar de volgende ijstijd ligt op ons te wachten, ongeacht de hoeveelheid troep die we de lucht injagen. In het artikel zelf staat nul bewijs dat dat zo is. Doordat in 1816 en 1818 de oogsten waren mislukt, was er ook nog eens te weinig voedsel. Stemt de rechtbank in met toepassing van de WSNP, dan zijn schuldeisers verplicht mee te werken. Bovendien vinden ze dat er via de wet meer controle wordt uitgeoefend op de naleving van de afbetaling. In de aanhef wordt gemeld dat de oplossing van vroeger zeker niet heeft gewerkt. Giraffen die met gebogen net in vrachtwagens worden vervoerd, duizenden km's moeten afleggen, om maar een voorbeeld te noemen. Sneek, sneeker, sneekweek, zeilen, sneek digitaal, modelspoormuseum, scheepvaartmuseum, antonius ziekenhuis, vvv sneek, swinging sneek, friesland, water, watersport. Maar ook is het gemanipuleerde zaad het einde van zelf gekweekte zaden.

Nooit van gehoord? Ga eens in Frederiksoord kijken. UruzganLees alles over de missie naar Afghanistan, over de gevaren en de politieke besluitvorming. Alleen een opsomming van hoe het plan eruit zag en dat er voor en tegenstanders waren zoals bij alles in de maatschappij. Als opgroeiende peuter 45 jaar geleden hoorde ik de term dat. Gasten van ons werden bij Valence van een weg afgeleid. Hij schudt het flesje, dat echter nitroglycerine blijkt te bevatten, en met een knal ontploft, waardoor hij op slag overlijdt.

De vraag is nu of onze activiteiten de opwarming versterken. Het wordt hoog tijd dat ze die super-irritante reclames over lenen hier en lenen daar gaan verbieden, om mensen die even moeilijk zitten niet te vevrleiden want met een lening komen ze alleen maar véél verder in de shit. Zelfs de steen der barricaden kan niet voor brood doorgaan. Mooie beloften bij de verkiezingen en zodra het erop aan komt, niets.