Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

De creditcard wordt door de autoverhuurder gebruikt als borg.

Creditcard Betalen
Ja, in alle Lundia vestigingen in Nederland kun je betalen met Visa en Mastercard. Dit kan bij de boeking aangegeven worden bij bijzonderheden, een kinderstoeltje wordt dan aangevraagd bij het autoverhuurbedrijf Sixt. Voor het huren van een auto is een afdruk van je creditcard vereist als borg. Het is daarom dus aan te bevelen om het telefoonnummer voor het melden van diefstal of verlies ergens op te schrijven. Via de creditcard maatschappij wordt een reservering gemaakt. Zo snel mogelijk zal MediCoSelect uw vraag beantwoorden. Met een creditcard kan in de meeste winkels, restaurants en motels worden betaald. De bestedingsruimte van de creditcard wordt daardoor kleiner. In Amerika wordt nauwelijks naar de handtekening gekeken.

Een leuke bijkomstigheid van de creditcard is dat u later aan de hand van de overzichten kunt zien hoeveel u waar uitgegeven heeft. De factuur is ook gelijk de bevestiging van je geboekte vakantie. Om niet aansprakelijk te zijn voor het misbruik van uw card moet u meteen uw bank of creditcard maatshappij inlichten. Na diefstal of verlies van uw credit card kan die worden misbruikt.

De creditcard wordt door de autoverhuurder gebruikt als borg. Dat komt doordat in winkels meestal niet gepinned kan worden en personal cheques niet, zoals in Nederland, zijn gegarandeerd the cheque bounced. Het is gebruikelijk dat ook kleinere bedragen een paar tientjes met creditcard worden betaald. Je moet geregistreerd zijn om hier te kunnen reageren. Uiteraard moet u dan wel de pincode van uw creditcard weten.