Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

De automatische incasso voor beide pasjes vindt plaats via het ene bankrekeningnummer dat je bij de inschrijving hebt opgegeven.

Opzeggen Automatische Incasso
Het is toch te gek voor woorden dat ik 7 euro moet gaan betalen voor het opzeggen van mijn abonnement door het versturen van een aangetekende brief. Ik heb eerst 35 minuten in de wacht gestaan en werd toen van de lijn afgegooid. Opzeggen dient per de eerste dag van de kalendermaand te geschieden, met inachtneming van één maand opzegtermijn. Afmelden voor een training of wedstrijd kan bij de trainer c. Vergeet niet om uw klantnummer en de contracten die u wilt opzeggen te vermelden. Op dit moment is het nog niet mogelijk om uw telefoonnummer te behouden wanneer u uw telefoonlijn opzegt. Bij een mislukte incasso zullen we het nogmaals proberen, wat voor extra irritatie kan zorgen.

Tussentijds opzeggen zal worden aangemerkt als een opzegging per de eerste dag van de eerstvolgende kalendermaand met inachtneming van één maand opzegtermijn. Ik kan begrijpen dat u graag uw abonnees wilt behouden, maar het niet beeindigen van abonnementen vind ik niet de manier op dat doel te bereiken. Deze incasso machtiging wordt eenmalig ingevuld en loopt door tot wederopzegging. Ook een tijdelijke onderbreking of vakantiestop is niet mogelijk. De passen worden op een later tijdstip van namen voorzien. Kreeg ik een bevestigingsbrief netjes per 1 oktober, denk je dit is goed.

Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Wat raar dat een bekend bedrijf als Planet zo met z'n klanten omspringt het klinkt bijna als een zaak voor Opgelicht!. Leden die geen wedstrijden spelen, zijn 'trainend lid'. Na inschrijving ontvangt gebruiker een persoonlijke ledenpas. Andere vormen van betaling zijn daarom niet mogelijk. Hiervoor is de gebruiker een nader te bepalen vergoeding verschuldigd.