Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Dat is een opgesloten leven, leven in een gouden kooitje.

Schulden Vrij Leven
Dood door schuld is een misdrijf, waarbij iemand het leven verliest door de schuld van een ander. Allemaal in bed blijven met een gesubsidieerde verrekijker. Dat is een opgesloten leven, leven in een gouden kooitje. Van oudsher kent de landbouw goede en slechte jaren. Je krijgt een goede indruk van het dagelijks leven in die koloniŽn. Haha "janus", neem dan tenminste de moeite om hoofdletters te gebruiken.

Henk is door schulden dakloos geworden en krijgt voedsel van de bedeling. Het is toch te gek voor woorden dat we in dit land armoede kennen en dan nog durven te beweren dat ze christelijk zijn . De puinhoop is niet het leven, maar het gras dat er groeit. Gelukkig nog nooit meegemaakt,maar dat is ook niet zo verwonderlijk,als je geen caravan bezit. Hij ging gebukt onder een zware schuldenlast van 200. Dat ze daar worden afgemaakt is ook vreselijk, maar ik vind een circus geen goed alternatief. En wij, mensjes, zullen ons daarop moeten aanpassen, tenminste, als we als soort overleven. Stel je voor dat ze je je jaren in leven houden, maar dat je wel al die jaren in een kamertje opgesloten zit en steeds maar gedwongen kunstjes moet doen. Jeetje joh, het zit er gewoon op voor je! Ik vind het echt ronduit knap dat je zover bent gekomen en helemaal op eigen kracht.

Het is eenvoudiger de beslissing over te laten aan de rechtbank dan zelf de knoop door te hakken, zeker bij grote internationale bedrijven. Indien iemand het risico niet kende of behoorde te kennen, of zich voldoende heeft ingespannen om het risico af te wenden, is er geen schuld, en zal er dus ook geen dood door schuld zijn. Verschillende zaken uit die tijd zijn er nog, zoals de kolonie-huisjes, houtzagerij, etc. Cirque du Soleil is al een stuk beter hoewel met vaak mishandelde kindertjes. Eigenlijk moeten de gemeentes zo verstandig zijn dit soort dingen te verbieden. Rien en Jacqueline Beijlen zijn 58 en 53 jaar en al bijna 30 jaar getrouwd.

De verkilling die in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw plaatshad, valt niet te verklaren als de belangrijkste factor bij de opwarming menselijke activiteit is. Een scheikundige neemt explosieve chemicaliŽn mee naar huis. Laat Dekker zijn droom van wraak laten varen, als hij om brood roept. Verantwoord geld uitgeven en niet aan onnodige zaken. In het nummer van vorige week van Opinio stond een. Trouwens in de Kampioen van januari gelezen,wat voor geweldige camping dit is. Als je een keertje ruzie hebt, wat maakt het dan uit of het met een Nederlander of een buitenlander is? Optie 3 kan ook wel, maar het ligt er aan wat je zegt. Daar waar de maatschappij van weldadigheid zat, ligt in Drente, echter tegen de provincie-grens van Overijssel en Friesland aan. De nog resterende schuld wordt aan het eind van de rit kwijtgescholden, waardoor crediteuren in veel gevallen maar een klein deel van hun vordering terugzien.