Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Bij het partijbureau hebben slechts tussen de tien en twintig leden gevraagd naar de mogelijkheid hun stem te herzien'.

Centraal Justieel Incasso Bureau
Bij het partijbureau hebben slechts tussen de tien en twintig leden gevraagd naar de mogelijkheid hun stem te herzien'. De specialist in kwestie heeft zijn zaakjes goed op orde. Politici zijn net mensen die beloven een brug te bouwen wanneer er zelfs geen rivier is. Minister Kamp zal de groep enthousiast uitzwaaien, een glas heffen en goedgemutst huiswaarts keren. Kotsmisselijk word ik van al die grienende Libanonveteranen die dezer dagen zo moeilijk in slaap komen. In 1989 waren de ogen van de wereld gericht op het studentenprotest dat daar plaatsgreep.

Nederlandse commando’s hebben bloed aan hun fikken. De hufter in kwestie start met een te late verschijning. Het Tienteam had verder een huis voorzien van verborgen camera’s en microfoons. Mijn interpretatie; er staat een psychisch mankement op mijn niet eens zo lange tenen waardoor mijn wel erg korte lontje spontaan ontvlamt. Gisteren traden in India tienduizenden paren in het huwelijk.

Ze haspelt wat over een verlopen parkeertijd en doorrijden bij rood. Allemaal in het kader van “America’s War Against Terrorism”. Voor 320 euro zou hij het liefdessprookje weer op de rails krijgen. Treffend; dat is meestal exact wat er van je rest na een autobom met grote precisie of handig geplaatste landmijn.

Een schreeuw om meer vrijheid en respectering van mensenrechten. In de maanden ervoor had Kees de school en dus het gemeentebestuur aansprakelijk gesteld. Een exotisch attribuut diende aan de deurpost te worden opgehangen. Voor Kamp is vast ook nog wel een sofa beschikbaar. Heeft daar helder én bij volle verstand nuchter over nagedacht.