Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Bij automatische incasso hoeft u zelf geen actie te ondernemen.

Transfer Incasso
Ook dit bedrag wordt zowel bij automatische incasso als bij betaling met creditcard op tijd van uw rekening gehaald. Wij vragen u de aanbetaling dertig procent van de totale reissom van uw reis direct na boeking te betalen. Wil je je mening kwijt over de lamentabele prestaties van je favoriete renner? Of ben je heel tevreden over die nieuwe transfer van je club? Alle lezersbrieven met betrekking tot de sportwereld kan je hier kwijt. Ja, maar houd rekening met een langere verzendtijd van de reisbescheiden.

Nee, om veiligheidsredenen moet u een transfer naar een gewone taxistoel maken. Deze stichting keert uw vooruitbetaalde geld uit als een van de reisondernemingen waarmee u een overeenkomst heeft deze niet na kan komen door financieel onvermogen. Alleen wil ik mijn klanten graag laten betalen via automatische incasso, maar ik kan nergens vinden op het pakket dit aankan. Op vertoon van deze kaart en eventueel een geldig paspoort, zie Schengenlanden wordt u voorbij de douane en in het vliegtuig gelaten.

Als u via automatische incasso betaalt moet u derhalve niet contant betalen. Deze kosten worden in uw totale reissom meegenomen en zijn terug te vinden op uw factuur. De dagelijkse maximale data transfer bij Hostway Nederland is zo hoog dat onze meeste gebruikers binnen de limiet blijven. Vliegt u naar IsraŽl? Dan wordt u ook drie uur van tevoren verwacht ook buiten schoolvakanties. Onze dagelijkse data transfer maxima zijn hoog genoeg om te zorgen dat onze meeste users binnen de limiet blijven. De rest van de reissom dient uiterlijk zeven weken voor vertrek betaald te worden. Bij automatische incasso hoeft u zelf geen actie te ondernemen. Transfer is het vervoer van de ene plaats naar de andere.

Als u een pakketreis boekt, is de transfer meestal inbegrepen. Alle maaltijden ontbijt, lunch en diner en alle lokale drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Wij sluiten de verzekering voor u af op het moment dat de reis definitief geboekt is. Het is verstandig uzelf te verzekeren tegen diefstal, verlies en schade. Van de belasting worden onder meer de luchthaven en de beveiliging ter plekke betaald. Vaak is het noodzakelijk dat uw paspoort een aantal maanden na vertrek vanuit het land van bestemming nog geldig is. Als het bedrag naar een andere Girorekening gaat, dan is het na 1,5 uur op de rekening bijgeschreven. Als u een pakketreis hebt geboekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de ANVR, dan zal de betreffende reisorganisatie u een overeenkomstig alternatief aanbieden.