Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Begeleiden en op volgen van juridische incasso dossiers.

Afdeling Incasso
Instrueert de ambtelijke afdeling ten aanzien van exploten die moeten worden uitgebracht. Het openstaande bedrag wordt enkele dagen nadat u de factuur heeft ontvangen van uw rekening afgeschreven. Begeleiden en op volgen van juridische incasso dossiers. Eigenlijk zou iedereen het programma moeten volgen om meer te leren over spierwerking en ontspanning. Stuurt de Junior Incasso Medewerker en Assistent Incasso Medewerker aan. Opvolgen en nabellen van achterstallige betalingen.

Signaleert en maakt klachten bespreekbaar conform klachtenprocedure. Na de controle van uw gegevens krijgt u direct een nieuw wachtwoord. Vergeet niet om uw klantnummer en de contracten die u wilt opzeggen te vermelden. Oplossingen die zich laten kenmerken door kwaliteit, flexibiliteit en hoge mate van betrouwbaarheid. Deze tijd besteedt ze aan haar eigen Reiki-praktijk werken met energiestromen. Verzorgen van rapportages en analyses op de klantenportfolio van CWS. Beoordeelt en bepaalt de te ondernemen stappen per dossier. Aanvullend is Willemijn meer gaan sporten aerobics. Is bevoegd om afspraken met derden te laten maken als het gaat om het uitvoeren van ambtelijk werk.

Afwisselende functie in een ambitieuze, dynamische werkomgeving. Het RSI-Centrum respecteert uw privacy, en die van onze klanten. Het relatienummer vindt u rechtsboven op uw factuur. Ik ben me bewuster geworden van mijn manier van werken en van de risico's. LabResource is een gespecialiseerde laboratorium divisie van Werkwijzer Uitzendbureaus. Vul uw relatienummer, postcode en huisnummer in en kies het nieuwe wachtwoord.