Aanmaningen

Aanmaning

Aansporing (schriftelijk) tot het alsnog betalen van een openstaande rekening.

Incasso

De inning van vorderingen.

Automatische incasso is een handige manier van betalen.

Incasso
Misschien wel zo klein dat u denkt, als ik dit via een incassobureau laat innen, kost het meer dan dat het opbrengt. Voor alle vragen over en problemen met debiteurenbeheer, de werkwijze is altijd conform de wensen van de klant. Automatische incasso is een handige manier van betalen. De gele en rode kaart zijn ook verkrijgbaar bij uw bank en op het postkantoor. Europees marktleider op het gebied van Credit Management Services en incasso.

De vereniging heeft zich ten doel gesteld een verantwoorde werkwijze van incasso. Door deze garantie kunt u er zeker van zijn dat er ons alles aan gelegen is om uw dubieuze debiteuren op een snelle en efficiŽnte werkwijze tot betaling aan te zetten. We zijn namelijk een incassobureau dat werkt met het no cure, no pay systeem. In deze schriftelijke bevestiging staat aangegeven, dat u zonder tegenbericht na 5 werkdagen zult worden geÔncasseerd. Online databank met incassozaken, gegevens van de debiteur, van de crediteur, van de vordering en eventueel het incassobureau. Heeft u al wel een relatie met de incassant, dan mag hij ook het initiatief nemen en met u bellen. Startportal voor incassobureaus en deurwaarders, debiteurenbeheer, creditmanagment en juridisch advies. Neem daarom een wijs besluit en kijk vandaag nog uw boekhouding door, om te zien welke facturen in aanmerking komen voor een opdracht.

Het bedrijf is verplicht deze telefonisch afgegeven machtiging schriftelijk te bevestigen. Het bedrijf beschikt over uw NAW-gegevens, uw vaste telefoonnummer en uw rekeningnummer en heeft gecontroleerd of de NAW-gegevens juist zijn. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Als een bedrijf herhaaldelijk ten onrechte incasseert, vraag de bank dan om uw rekening te blokkeren tegen dat bedrijf. Als wij uw vordering niet binnenkrijgen, betaalt u ook niets. Naar onze mening is dat het omlaag brengen van de schuld die Uw klanten bij U hebben, om uiteindelijk te komen tot een zo optimaal mogelijke situatie.